Liczba postów: 761
Liczba wątków: 59
Już wiem, miszczunio wstydził się napisać na forum, więc napisał PW.
"Ma zgodę".
Przepraszam miszczunia, że zapytałem i już wracam "szukać sobie zajęcia w życiu".
Zarząd nic nie robi tylko przeszkadza!11jeden
Liczba postów: 133
Liczba wątków: 3
A to można takowe sobie załatwić ?
na stałe
Odpowiedziałbym, ale nie mam czasu, bo "szukam zajęcia w życiu"!111 ;P
Liczba postów: 40
2020-02-15, 22:21
OM II prawie co weekend darmowy parking DW 240WT. Info że nie można parkować od ochrony olane.
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 0
Hej,
Nie wiem czyim pomysłem było zaparkowanie swojego czerwonego ceeda na moim miejscu na OM1 ale zalecam szybko usunąć swój pojazd, zanim go zablokuję i zacznę naliczać pieniążki za każdą godzinę parkowania
Kolejny typowy buc. Dla własnej wygody utrudnia przejazd innym mieszkańcom. A płacić za utrzymanie garażu to wszyscy inni muszą, tylko nie on.
Liczba postów: 170
Liczba wątków: 14
Tak codziennie stoi? A zgłosiłeś to np. administratorowi? Może nowy administrator ma nowe pomysły w takich momentach...
Stał kilka dni, teraz stoi na wyznaczonym miejscu parkingowym. Kiedyś zgłaszałem do ochrony, ale sam stwierdził że oprócz kartki nic nie może zrobić. Myślisz że administrator zrobi coś więcej?
Który to level? -2?
Kolejny
Liczba postów: 94
Liczba wątków: 13
Hej
Chyba w takich sytuacjach pozostaje ustalenie regulaminu parkingu podziemnego i kwot za postój dla osób które nie posiadają wyznaczonego miejsca postojowego. Tylko tak można coś egzekwować. Nie wspomnę o tym że tuż przy słupku jest sterta jakiegoś gruzu/śmieci co jest absolutnie niedozwolone i również regulaminem parkingu powinno podlegać karze.
Dlaczego by wreszcie nie zrobić spotkania z naszymi radcami/mecenasami i zasięgnąć oficjalnej opinii jak trzeba postąpić aby było dobrze??
Śmieci, opony, szafki, półeczki, motory powodujące że auto (albo sam motor) wystają na drogę w garażu.
Lista przewinień jest długa. Pytanie kto może to SKUTECZNIE egzekwować i dlaczego tego nie robi?
Liczba postów: 32
Liczba wątków: 1
Czy jest jakiś sposób na zmobilizowanie kierowców do respektowania zakazu parkowania między wjazdem na osiedle i wjazdem do garażu od ul. Prudnickiej? Jest to mocno uciążliwe i niebezpieczne dla przechodniów. W 9/10 przypadkach przejście blokują auta korporacji FREENOW.
Nie ma, ale typ z FREENOW ostatnio przeginał pałkę
Karny złamas na szybkę lepiłbym, ale mi się skończyły, tyle miszczuf w okolicy
Liczba postów: 94
Liczba wątków: 13
Tak, karny k taki duży w wersji 2.0 co ma krawędzie postrzępione. Podobno zrywa się jak starą naklejkę od dowodu rej.
Trzeba chyba nabyć kilka. W autach pod wynajem to może być strzał w dziesiątkę, bo mają GPS i być może właściciel sieci "odlubi" naszą okolicę.