Jak można dorobić klucze od klatki schodowych i bramy wejściowej do osiedla?
Ocena wątku:
Klucze od klatki schodowej
|
2017-11-07, 22:52
Punkt dorabiania kluczy Marpis przy biedronce na Traugutta (Szybka). Musisz udowonić, że jesteś zameldowany w budynku (dokument z adresem) lub posiadać kartę zabezpieczającą. Dodatkowo musisz dostarczyć jasną informację, który wzór klucza Ci się należy, gdyż różne klatki mają różne klucze. Jeśli masz już jeden i dorabiasz kolejny to po prostu miej go ze sobą - w innym przypadku zadzwoń do punktu i dowiedz się jakich informacji wymagają. Jeśli nie jesteś w stanie spełnić tych punktów to musisz odezwać się i załatwić to przez administrację.
2018-01-10, 13:26
Hej, mam pytanie o kod do wejscia do klatki H68, nie moge go sobie przypomniec... Czy moglby mi ktos w wiadomosci prywatnej podeslac te magiczne kody do wejscia przy budce ochrony oraz do klatki H68?
2018-01-11, 01:05
Nie wiem czy specjalne ale potrzebuje kod do wejscia bez klucza. Chyba ze ten system nie dziala?
2018-01-11, 23:16
@Rachwał przesadzasz, może ona wynajmuje i jej właściciel nie poinformował...
@aniulekk kody są indywidualne - przypisane do mieszkania i otwierają bramki oraz właściwą klatkę, raczej nikt nie poda Ci swojego kodu na publicznym forum, bo taki kod pójdzie do zablokowania.
2018-01-11, 23:26
(2018-01-11, 23:16)alealk napisał(a): @Rachwał przesadzasz, może ona wynajmuje i jej właściciel nie poinformował... Nic a nic, zerknij do profilu koleżanki, to "stary osiedlowy wyjadacz", stąd dziwią mnie te pytania... ale podejrzewam, że nastąpiła ewakuacja i kodzik potrzebny jest nowym lokatorom Ale żeby było merytorycznie, to odsyłam koleżankę do administratora osiedla, tam pomogą.
Zarząd nic nie robi tylko przeszkadza!11jeden
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości